Kierrätyskeskuksen myymälä avattiin Isoon Omenaan

Kierke vahvistaa jalansijaansa isoissa kauppakeskuksissa avaamalla myymälän Espoon Isoon Omenaan.

Kierke avaa Espoon Isoon Omenaan uuden kierrätysmyymälän torstaina 12.10. Myymälä on osa kauppakeskuksen laajempaa secondhand-aluetta, jossa on myös muiden secondhand-toimijoiden myymälöitä samaan tapaan kuin kauppakeskus Redissä.

”Redin Second Hand Market -alueen hyvä vastaanotto on vahvistanut eri toimijoiden uskoa secondhand-kauppaan. Tällaiset usean toimijan yhteiskeskittymät ovat osoittautuneet toimiviksi palvelukonsepteiksi. Ne lisäävät tarjonnan monipuolisuutta, koska jokaisella toimijalla on hiukan erilainen profiili”

, sanoo Kierrätyskeskuksen myymälätoiminnon johtaja Kirsi Siitonen.

Siitosta ilahduttaa myös vuokranantajien, erityisesti kauppakeskusten aiempaa suurempi kiinnostus uudelleenkäyttötoimijoita kohtaan. Palveluiden vieminen kauppakeskuksiin ja ihmisten luonnollisten kulkureittien varrelle innostaa toivottavasti yhä useampia ihmisiä tekemään arjessaan vastuullisia ja kestäviä valintoja.

Käytetty tavara on uudessa Ison Omenan myymälässä esillä kaikessa kauneudessaan ja monipuolisuudessaan. Myymälästä löytyy tutun kierrätystavaran lisäksi Kierrätyskeskuksen omassa verstaassa valmistettuja ja tuunattuja Plan B -vaatteita, -asusteita sekä sisustustuotteita. Myös asiakkailta paljon kiitosta saanut kierrätysaskartelu on vahvasti esillä. 

Myymälästä voi noutaa tuttuun tapaan maksutta Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta tehtyjä ostoksia, ja sinne voi lahjoittaa ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia tavaroita ja vaatteita. Myös askarteluun sopivat materiaalit ja kaikenkuntoiset sähkö- ja elektroniikkalaitteet ovat tervetulleita.

Tutustu myymälään täältä.