Siirry sisältöön

Työpaikat

Kiinnostaako sinua työskentely Kierrätyskeskuksessa? Meille voit tulla sellaisena kuin olet: oppimaan uutta, päivittämään osaamistasi tai hankkimaan työkokemusta tulevaisuutta varten. Meillä on monenlaisia tehtäviä secondhandin parissa. Voit hakea työkokeiluun, palkkatuettuun työhön tai muihin avoimiin paikkoihimme.

Tutustu avoimiin tehtäviin:

Olemme reilu työllistäjä

Yhteiskunnallisena yrityksenä työllistämme ensisijaisesti pidempään työtä etsineitä työnhakijoita työkokeiluun, minkä jälkeen osalla työkokeilijoista voi olla mahdollisuus jatkaa palkkatuettuun työsuhteeseen. Tarkistathan TE-toimistosta tai kotikaupunkisi työllisyyspalvelujen kuntakokeilusta mahdollisuutesi työkokeiluun.

Arvostamme kaikenlaista osaamista ja meillä pääset antamaan oman panoksesi kiertotalouden kehittämiseen. Meillä on ovet auki kaikille taustasta ja kokemuksesta riippumatta. Halu päästä työelämässä eteenpäin ja into tulla osaksi yhteisöämme on hyvä lähtökohta.

Kannustamme työkokeilijoitamme hyödyntämään työhönvalmentajiemme palveluja ja hakeutumaan työkokeilun jälkeen avoimille työmarkkinoille työhön tai opiskelemaan. Työkokeilun aikana voit myös suorittaa työskentelemällä erilaisia tutkintojen osia.

Työpaikat Kierrätyskeskuksessa löydät täältä.

Voit myös hakea vapaaehtoiseksi

Etsitkö mahdollisuuksia tehdä ilmastotekoja ja edistää sosiaalista hyvinvointia? Kiinnostaako sinua kestävä elämäntapa?

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi lomakkeella tästä, tai kysy lisää: vapaaehtoistoiminta@kierratyskeskus.fi