Kierrätyskeskus Kaisaniemi

Osoite

Kaisaniemenkatu 7, 00100 Helsinki, Finland

Avaa karttasovelluksessa

Avoinna

ma–pe 9–21
la–su 10–18
 

Poikkeavat aukioloajat

Yhteydet

A-vyöhyke

Reittiopas

Esteettömyys

Myymälän sisäänkäynnillä matala porras. Myymälätilat yhdessä kerroksessa. Ei asiakas-wc:tä.

Tiedustelut

0400 348 028

Kierratyskeskus Kaisaniemi

Kaisaniemen Kierrätyskeskus Stadin sydämessä 

Kaisaniemen Kierrätyskeskus on kaupunkilainen, moderni kierrätysaarreaitta. Secondhand-tavara on myymälässä esillä kaikessa kauneudessaan, innostaen ihmisiä sukeltamaan uudelleenkäytön inspiroivaan maailmaan.

Stadin sydänmailla, Helsingin yliopiston metroaseman vieressä sijaitseva myymälä on oivallinen arjen kumppani kaikille kantakaupungissa pyöriville, opiskeleville, työskenteleville ja asuville. 

Lahjoita tavaraa Kaisaniemeen

Voit lahjoittaa Kaisaniemeen käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita vaatteita, mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, tekstiilejä, sekä askarteluun sopivia materiaaleja. Otamme vastaan myös kaikenkuntoisia pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä polkupyöriä yksittäin.

Huomaathan, että Kaisaniemen myymälän valikoimaan eivät kuulu huonekalut. Myymälä ei valitettavasti myöskään vastaanota huonekalulahjoituksia.

Kaisaniemen myymälän rajallisten varastotilojen vuoksi toivomme lahjoituksia kohtuullisessa kokoluokassa, pakattuna sellaisiin laatikoihin / kasseihin, jotka voi jättää myymälään.

Valikoima

Kierrätyskeskus Kaisaniemessä on runsaan vaatevalikoiman lisäksi kauniita astioita keräilijöille, hyllyittäin levyjä harrastajille sekä ekologisen käsityöläisen ystävä Näprä-osasto. Myymälästä voit hankkia myös Kierrätyskeskuksen lahjakortin haluamallesi summalle.

Palvelut

 

Lahjoittaminen

Lahjoita myymälään ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, sekä kaikenkuntoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja polkupyöriä osineen.

Kotiinkuljetus

Voit varata ostoksillesi kotiinkuljetuksen kaupanteon yhteydessä.

Verkkokaupan noutopiste

Nouda verkkokauppaostoksesi maksutta tästä myymälästä!

Myymälävierailut

Tule vierailulle myymälään! Opi kiertotaloudesta valmismateriaalien avulla, tai buukkaa maksuton ohjattu kierros esimerkiksi päiväkoti- tai oppilaitosryhmällesi.