Siirry sisältöön

Tavarat uuteen elämään!

Lahjoita tavaraa Kierrätys­keskukseen

Kun lahjoitat tavaraa Kierrätyskeskukseen voit olla varma, että etsimme tavarallesi parhaan mahdollisen uuden elämän. Lahjoituksesi säästää luonnonvaroja sekä mahdollistaa paikallisen ympäristö- ja työllistämistyömme jatkumisen.

Lahjoita Kierrätys­keskukseen tavalla ja toisella

Kun tuot Kierrätyskeskukseen tavaraa voit luottaa siihen, että etsimme niille aina ympäristön kannalta parhaan jatkon. Lajittelukeskuksestamme tavarasi jatkavat matkaansa myymälöiden hyllyihin, tai verstaillemme tuunaukseen, huoltoon ja korjaukseen. Lopulta ne lähtevät myymälöiden, verkkokaupan ja ilmaisosastojen kautta uuteen elämään, luonnonvaroja säästäen. Jokainen tavaroiden myynnistä saatu sentti käytetään paikalliseen hyvään – ympäristötyöhön ja työllistämiseen.

Lahjoitustapoja on monia – esimerkiksi myymälöiden lahjoituspisteet, näppärä noutopalvelu, keskeisiltä paikoilta löytyvät Boksi-lahjoituspisteet, kiertävät keräysautot – valitse vain itsellesi sopivin!

Varaa lahjoituksellesi nouto haluamallasi tavalla!

Puhelimitse 050 501 4858 (ma–pe klo 9–16)
Tee varaus verkossa (helsinkiläiset, espoolaiset ja vantaalaiset)
Tee varaus noutolomakkeella (koko noutoalue)

Henkilö istumassa lattialla, jalkojen edessä lattialla kasattuna sekalaista pientavaraa lahjoitukseen.

Miksi lahjoittaa tavaraa?

Ympäristö rakastaa lahjoitustasi, meistä puhumattakaan. Tavarasi lähtevät uuteen elämään verkkokauppamme ja myymälöidemme hyllyiltä, tai vaikkapa Materiaalitukun kautta esimerkiksi päiväkotien ja koulujen iloksi.

Henkilö kantamassa puista laatikkoa missä erilaista lahjoitettavaa pientavaraa.

Mitä tavaraa voit lahjoittaa?

Lähes mitä vaan! Otamme vastaan ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia huonekaluja, vaatteita, asusteita, kodin käyttö- ja sisustustavaroita sekä myös käsityö- ja askartelumateriaaleja. Polkupyöriä ja kodin elektroniikkaa voi lahjoittaa kaikenkuntoisena.

Tavaranlahjoituspisteet

Lahjoituspisteitämme löydät vaikka mistä: myymälöistämme, kauppakeskuksista, Prismojen parkkihalleista, S-Marketeista ja HSY:n Sortti-asemilta. Voit lahjoittaa myös MyFetch-kierrätyspalvelun kautta.

Kuljettavat kantavat sohvaa Kierrätyskeskuksen kuorma-autoon.

Lahjoitustavaran noutopalvelu

Jos haluat päästä huikean helpolla, käytä edullista ja nopeaa noutopalveluamme. Varaa aika verkossa. Noudot alkaen 19,90 €.

Keräysautot

Keräysautot pysähtyvät kotikulmillasi. Autoon voit tuoda maksutta siistiä ja ehjää kodin pientavaraa, tekstiileitä ja vaatteita sekä kaikenkuntoisia polkupyöriä ja pienelektroniikkaa.

Lahjoita tavaraa Kierrätyskeskukseen – kauttamme ne saavat parhaan mahdollisen uuden elämän, ja jokainen sentti käytetään paikalliseen hyvään. Kiitos sinulle, tavaran pelastaja!

Kädet pitelemässä puista laatikkoa missä on sekalaista pientavaraa.
Kädet pitelemässä puista laatikkoa missä on sekalaista pientavaraa.
Henkilö istumassa lattialla, jalkojen edessä lattialla kasattuna sekalaista pientavaraa lahjoitukseen.
Henkilö istumassa lattialla, jalkojen edessä lattialla kasattuna sekalaista pientavaraa lahjoitukseen.