Siirry sisältöön

Ympäristötyön kehittäminen

Haastamme ja tuemme asiakastamme ymmärtämään omat mahdollisuutensa vaikuttavan ympäristötyön tekemiseen. Autamme tavoitteiden kirkastamisessa ja lunastamisessa sekä tarjoamme työkaluja henkilökunnan osaamisen varmistamiseksi.

Kestävyydestä saavutetaan kilpailuetua, kun vastuullisuus juurrutetaan osaksi organisaation arkea ja suunnataan resurssit vaikuttaviin toimiin. 

Palvelun kuvaus

 

Kokonaisuus ja tavoitteet koostetaan aina organisaation tarpeiden mukaan. Koulutuksia voidaan toteuttaa niin johdolle kuin henkilöstöllekin. 

Kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi: 

  • Katsaus ympäristövastuuseen, kiertotalouteen, hiilineutraaliuteen  
  • Yrityksen keskeisten ympäristövaikutusten tunnistaminen 
  • Ympäristöpolitiikan tai -tavoitteiden määrittely  
  • Ympäristötyöstä viestiminen sisäisesti ja ulkoisesti 
  • Ympäristösertifikaatteihin tutustuminen   

”Oivaltavaa ja äärettömän mukavaa palvelua. Yhteyshenkilö Tuomas oli aktiivinen ja auttavainen. Asiantuntija Anun tapa kohdata konsultoitavat, olla auktoriteetti ja aistia ihmisten tunnelmia ja tarpeita on ihailtava. Saimme tarvitsemamme tiedon ymmärrettävässä muodossa, ja mikä parasta, konsultaatio innosti ja motivoi.”

Anna Pakarinen, Helsingin Leijona Oy

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä ympäristövastuutyön eri vaiheissa. Käytössäsi on monipuolinen, yli 30 vuoden kokemukseen perustuva asiantuntemus organisaation ympäristötyön kehittämisestä. Valttimme on kyky viestiä ympäristöasioista ymmärrettävästi. 

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta  yrityspalvelut@kierratyskeskus.fi, täyttämällä  yhteydenottolomakkeen tai puhelimitse 0400 348 161.

Asiakkaitamme