Kierrätyskeskus Oulunkylä

Osoite

Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki, Finland

Avaa karttasovelluksessa

Avoinna

ma–pe 9–20
la–su 10–18

Poikkeavat aukioloajat

Yhteydet

B-vyöhyke

Reittiopas

Esteettömyys

Myymälä on yhdessä kerroksessa, ei rappusia. Ei asiakas-wc:tä.

Tiedustelut

0400 348 162 

Kierrätyskeskus Oulunkylä

Oulunkylän Kierrätyskeskus Ogelin ytimessä 

Ogelin liikekeskuksessa sijaitseva Kierrätyskeskus tekee elosta ympäristöystävällisempää helposti ja edullisesti. Oulunkylän myymälän secondhand-aarteet auttavat sinua vähentämään luonnon kuormitusta – löytyväthän arkiset hankinnat ja satunnaiset luksukset superkätevästi päivittäisen reittisi varrelta.

Keskeisen sijaintinsa vuoksi myymälään on näppärä tuoda myös itselle tarpeettomia tavaroita. 

Lahjoita tavaraa Oulukylään

Voit lahjoittaa Oulukylään käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita vaatteita, mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, tekstiilejä, sekä askarteluun sopivia materiaaleja. Otamme vastaan myös kaikenkuntoisia pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä polkupyöriä yksittäin.

Huomaathan, että Oulunkylän myymälän valikoimaan eivät kuulu huonekalut. Myymälä ei valitettavasti myöskään vastaanota huonekalulahjoituksia.

Valikoima

Kierrätyskeskus Oulunkylän pieni mutta kattava valikoima pitää sisällään astioita ja tekstiilejä kotiin, keittiöön ja juhlaan, unohtamatta askartelutarvikkeita sekä monenmoista luettavaa. Myymälästä voit hankkia myös Kierrätyskeskuksen lahjakortin haluamallesi summalle.

Palvelut

Lahjoittaminen

Lahjoita myymälään ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, sekä kaikenkuntoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja polkupyöriä osineen.

Kotiinkuljetus

Buukkaa ostoksillesi edullinen kotiinkuljetus kaupanteon yhteydessä!

Verkkokaupan noutopiste

Voit valita verkkokauppaostoksellesi maksuttoman toimituksen tähän myymälään!