Siirry sisältöön

Miksi­
lahjoit­taa meille?

Lahjoituksesi saa aikaan hyvää

Tavaralahjoituksesi saa aikaan valtavan paljon hyvää, niin ympäristön kannalta kuin sosiaalisestikin.

Kaikki Kierrätyskeskuksen tuotto käytetään yrityksen toiminnan ja tavoitteiden edistämiseen, eli paikalliseen ympäristötyöhön ja työllistämiseen. Emme jaa voittoa omistajillemme. Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton toimija.

Ylläpidämme pääkaupunkiseudulla useita secondhand-myymälöitä ja koko Suomen laajuista verkkokauppaa. Lahjoituksesi kulkee lajittelukeskuksemme ja mahdollisesti korjausverstaidemme kautta myymälöidemme hyllyyn tai ilmaisosastoille. Tavaralahjoittamisella ja ekologisilla ostoksilla – arjen yksinkertaisilla ympäristöteoilla – edistämme yhdessä uudelleenkäyttöä ja vähennämme pääkaupunkiseutulaisten luonnonvarojen kulutusta kymmenillä miljoonilla kiloilla joka vuosi.

Lahjoituksesi antaa meille resursseja lisätä työnteon ja osallistumisen mahdollisuuksia. Reilu työllistäminen, vapaaehtoistoiminta ja yhteistyö paikallisyhteisöjen kanssa ovat keskeinen osa toimintaamme. Omilla korjausverstaillamme alan ammattilaiset luovat vanhasta uutta huoltaen, korjaten ja tuunaten. Esimerkiksi elektroniikkaverstaallamme työskentelee sähköalan ammattilaisia.

Kasvatamme ympäristötietoisuutta. Kerromme secondhand-ostosten luonnonvarasäästön ja viestimme vinkkejä ja viisautta sekä käytännön kikkoja ekologiseen elämäntapaan. Oma ympäristökasvatuksen asiantuntijatiimimme, Ympäristökoulu Polku, tarjoaa asiantuntevaa ja mielikuvituksellista ympäristökasvatusta sekä -koulutusta.

Kiitos kun lahjoitat – sinun avullasi hyvä kiertää monin tavoin!

Henkilö kantamassa puista laatikkoa missä erilaista lahjoitettavaa pientavaraa.
Henkilö kantamassa puista laatikkoa missä erilaista lahjoitettavaa pientavaraa.