Siirry sisältöön

Osta laskulla – rekisteröidy yritys­asiakkaaksi

Yritysasiakkaana voit maksaa myös laskulla

Rekisteröitymällä yritysasiakkaaksi voit luoda yritykselle tilin ja maksaa ostoksesi halutessasi laskulla. Saat käyttöösi yrityskortin, joka nopeuttaa asiointia myymälässä. Kortti on yrityskohtainen, joten samaa korttia voi käyttää useampi henkilö. 

Huomioithan, että rekisteröitymisen käsittely kestää noin 5 vrk, eli rekisteröityminen tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen laskulla maksettavien ostoksien teon ajankohtaa.  

Jos haluat maksaa laskulla, täytäthän rekisteröitymislomakkeeseen yrityksen laskutustiedot. Laskutuslisä 5€/lasku. Ilmoitamme, kun yritysasiakkuus on luotu ja yritysasiakkaan kortti on noudettavissa valitusta myymälästä. 

Kierrätyskeskuksen rekisteröityneenä yritysasiakkaana saatte alennuksen ostoksista myymälöistä (alkaen 1.9.2022). Alennus on -10 %.* Alennus koskee käteisostoja ja laskutusta. 

Yritysasiakkaana voit myös asioida Nihtisillan materiaalitukussa.

Kierrätyskeskuksella on oikeus muuttaa alennusprosenttia. Alennus ei koske verkkokaupan tuotteita, kuljetuksia, kukkia, lahjakortteja eikä verstastuotteita, kuten tarkistettuja/huollettuja sähkö- ja elektroniikkalaitteita, kodinkoneita, polkupyöriä, teroitettuja luistimia tai Plan B -tuotteita. Poikkeuksena tähän ovat askartelu- ja kädentaitotarvikkeet, joista myönnetään alennus.  

Ota yhteyttä

Jos haluat tietää enemmän yritysasiakkuudesta tai tarvitset lisätietoja laskulla maksamisesta, niin ota yhteyttä sähköpostilla laskutusasiakkaat@kierratyskeskus.fi