Kierrätyskeskus Nihtisilta

Osoite

Kutojantie 3, 02630 Espoo

Avaa karttasovelluksessa

Avoinna

ma–pe 9–21
la–su 10–18
 

Poikkeavat aukioloajat

Yhteydet

B-vyöhyke

Reittiopas

Esteettömyys

Myymälään on pieni kynnys, muutoin esteetön. Myymälässä on asiakas-wc.

Tiedustelut

0400 344 861 

Kierrätyskeskuksen kaksi myymälätyötekijää laittamassa astioita esille myymälässä.

Nihtisillan Kierrätyskeskus – tuo uudelleenkäyttäjän unelma 

Tervetuloa Suomen suurimpaan kierrätystavarataloon! Nihtisillan Kierrätyskeskuksen 7000 neliöstä 3000 on myymälätilaa. Loput neliöistä jakautuvat muun muassa valtavan lajittelukeskuksen, Plan B -ompelimon ja -verhoomon, erilaisten verstaiden ja kädentaitopalvelu Näprän sekä Materiaalitukun tilojen kesken.

Tavaratalon valtaisa valikoima koostuu kaikesta mitä ekologiseen arkeesi ja juhlaasi ikinä tarvitsetkaan. 

Lahjoita tavaraa Nihtisiltaan

Voit lahjoittaa Nihtisiltaan käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita huonekaluja, vaatteita, mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, tekstiilejä, sekä askarteluun sopivia materiaaleja. Otamme vastaan myös kaikenkuntoisia isoja ja pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä polkupyöriä.

Valikoima

Kierrätyskeskus Nihtisillan suuri valikoima kattaa kaiken mitä voit vain kuvitella tarvitsevasi, ja kaikki ympäristöä kuormittamatta! Myymälästä voit hankkia myös Kierrätyskeskuksen lahjakortin haluamallesi summalle.

Palvelut

Lahjoittaminen

Lahjoita myymälään ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, sekä kaikenkuntoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja polkupyöriä osineen.

Kotiinkuljetus

Voit varata ostoksillesi kotiinkuljetuksen kaupanteon yhteydessä.

Peräkärryn lainaus ja vuokraus

Lainaa tai vuokraa kuomullinen peräkärry käyttöösi.

Verkkokaupan noutopiste

Nouda verkkokauppaostoksesi maksutta tästä myymälästä!

Tietoturvalokerikko

Lokerikkoon voi lahjoittaa kaikenkuntoisia tietokoneita oheislaitteineen ekstraturvallisesti.

Myymälävierailu

Tule vierailulle myymälään ja pidemmälle! Buukkaa elämyksellinen kierros Suomen suurimman kierrätystavaratalon verstaille ja lajittelukeskukseen.

Materiaalitukku

Materiaalitukusta askartelu- ja kierrätysmateriaaleja maksutta kouluille, päiväkodeille ja kantiksille, sekä edulliseen tukkuhintaan yrityksille.

Tavaran vastaanotto

Voit lahjoittaa Nihtisiltaan käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita huonekaluja, mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, tekstiilejä, sekä askarteluun sopivia materiaaleja. Otamme vastaan myös kaikenkuntoisia pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita.