Siirry sisältöön

Koulutukset ja luennot 

Kierrätyskeskuksen asiantuntijoiden vetämät koulutukset ja luennot sopivat kaikille kiertotaloudesta ja ympäristöasioista kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille. 

Innostava koulutus tai ajatuksia herättävä asiantuntijapuheenvuoro ovat hyviä keinoja muistuttaa ympäristötyön merkityksestä esimerkiksi työyhteisössä. 

Palvelun kuvaus

 

Tarjoamme sekä yksittäisiä teemaluentoja että toiveidenne mukaan räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia. Koulutukset voivat olla esimerkiksi osa henkilöstön tai johdon koulutusta tai ekotukihenkilöiden koulutuspäivää. Luennot ja koulutukset voidaan pitää paikan päällä tai etäyhteyksin.   

Suosituimmat koulutukset ja luennot

Millaiselle koulutukselle tai luennolle sinulla olisi tarve?

Kiksejä kiertotaloudesta

Miksi kiertotaloudella on väliä? Mitä eroa on kierrätyksellä ja kiertotaloudella?
Luennolla käydään läpi käytännön esimerkkejä kiertotalouden mukaisista liiketoimintaratkaisuista ja avataan uudelleenkäytön ympäristöhyötyjä.
Kesto: 1 h.

Jätteen vähentäminen ja lajittelu toimistossa

Miksi lajittelu ja jätteen määrän vähentäminen on tärkeää? Mikä menee minnekin? Mitä lajitelluille jätteille tapahtuu?
Opitaan jätehuollosta ja lajittelusta neuvotteluhuoneessa/etänä tai vapaamuotoisesti jätteiden syntypaikalla ja lajitteluastioiden äärellä.
Kesto: 1 h.

Hiilijalanjälkilaskennan perusteet

Miten ja miksi organisaation hiilijalanjälki lasketaan? Mitä saatu tulos kertoo ja miten sitä voidaan hyödyntää ympäristötyössä ja viestinnässä?
Kesto: 1 h.

Napakka ja asiantunteva esitys, jossa ansiokkaasti käsiteltiin haastavaa teemaa ihmisen kokoisesti ja ymmärrettävästi.”

Anna-Kaisa Hiedanniemi, kouluyhteistyön asiantuntija, Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Koulutus oli keskustelevaa, positiivisen kulman kautta opastavaa ja vuorovaikutteista. Ehdottomasti toteutamme koulutuksen uudestaan!”

Fatma Gharbi-Tapio, hallintopäällikkö, Stén & Co Oy Ab

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä ympäristövastuutyön eri vaiheissa. Käytössäsi on monipuolinen, yli 30 vuoden kokemukseen perustuva asiantuntemus organisaation ympäristötyön kehittämisestä. Valttimme on kyky viestiä ympäristöasioista ymmärrettävästi. 

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta yrityspalvelut@kierratyskeskus.fi, täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai puhelimitse 0400 348 161.

Asiakkaitamme