Siirry sisältöön
Kuljettavat kantavat sohvaa Kierrätyskeskuksen kuorma-autoon.

Noudot kotitalouksille pääkaupunki­seudulla ja lähiympäristössä

Varaa nyt lahjoituksellesi vaivaton nouto verkosta!

Kyytiin voit pakata hyväkuntoisia ja uudelleenkäyttöön sopivia huonekaluja, kodin käyttö– ja sisustustavaroita, vaatteita ja tekstiileitä. Noutopalvelu ottaa vastaan myös kaikenkuntoista kodin elektroniikkaa, sekä kaikenkuntoisia polkupyöriä ja niiden osia.  

Noudamme tavarat kahden tavaran pelastajan voimin pakettiautolla sovittuna ajankohtana, joko asuinrakennuksen ulko-ovelta (ovinouto) tai asunnon sisältä (perusnouto). Monikerroksisten asuntojen kohdalla (esimerkiksi kaksikerroksiset rivitaloasunnot) noudamme tavarat vain asunnon sisääntulokerroksen huoneista. Tavaran pelastajamme ovat ammattilaisia arvioimaan tavaran uudelleenkäyttökelpoisuutta. Mikäli tavara on jo täysin tiensä päässä eikä millään tavoin sovi edes luovaan uudelleenkäyttöön, neuvomme sille paremman loppusijoituspaikan.

Jos asut Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla voit tehdä noutopalvelun varauksen verkossa. Jos taas asut toisaalla noutoalueellamme, täytä tavaran noutolomake. Varasit noudon kummalla tavalla tahansa, olemme mahdollisimman pian yhteydessä sinuun.

Noutomaksu veloitetaan korttimaksuna noudon yhteydessä.

Ovinouto 20 min. 19,90 €

Nouto rakennuksen katutason ulko-ovelta arkisin klo 7–17.30 välisenä aikana.

(Kaikenlaiset asuinrakennukset, kuten omakotitalot, rivitalot, paritalot, luhtitalot ja kerrostalot.)

Perusnouto 30 min. 39,90 €

Nouto sisältä asunnosta arkisin klo 7–17.30 välisenä aikana.

(Kaikenlaiset asuinrakennukset. Monikerroksisissa asunnoissa, kuten vaikkapa kaksikerroksinen rivitaloasunto, noudamme tavarat vain sisääntulokerroksen huoneista.)

Iltanouto 30 min. 64,90 €

Nouto sisältä asunnosta arkisin klo 18–19.30 välisenä aikana.

(Kaikenlaiset asuinrakennukset ilta-aikaan. Monikerroksisissa asunnoissa, kuten vaikkapa kaksikerroksinen rivitaloasunto, noudamme tavarat vain sisääntulokerroksen huoneista.)

Noutoalueemme

Noudamme tavaralahjoituksia Helsingistä (ei Suomenlinna), Espoosta, Vantaalta ja Kauniaisista. Kirkkonummelta postinumeroista 02390, 02400, 02410, 02420, 02430, 02440, 02450 ja 02880, Klaukkalasta postinumerosta 01800, Tuusulan Hyrylästä postinumerosta 04300 ja Riihikalliosta postinumerosta 04320, Keravalta postinumerosta 04200, 04220, 04230 ja 04260 ja Söderkullasta postinumerosta 01150. 

Fillarinoudot taloyhtiöille

Tilaa taloyhtiön yhteisten urheiluvälinevarastojen ja fillariparkkien tyhjennys. Se on maksutonta, kun polkupyöriä on vähintään viisi!

Keräykseen voit laittaa kaikenkuntoisia polkupyöriä ja niiden osia. Myös muut ulkovaraston tavarat voi lahjoittaa samaan kyytiin: pulkat, kelkat, rattaat, sukset jne.

 • Taloyhtiön vastuulla on huolehtia tavarat sovittuun noutopaikkaan ulos varastosta tai kellarista, sekä varmistaa asukkailta polkupyörien kierrättämisluvan.
 • Auto on saatavilla ma–pe klo 7–17.30.
 • Tilaa keräysauto noutolomakkeella tai puhelimitse numerosta 050 501 4858 vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua aikaa.
 • Polkupyörät tarkastetaan ja huolletaan fillariverstaallamme ja ne pääsevät myymälöidemme ja verkkokauppamme kautta vielä uudelle kierrokselle.

Pientavaranoudot taloyhtiöille

Järjestä taloyhtiön asukkaiden yhteinen keräyspäivä kodin pientavaroille!

Keräykseen voi laittaan kodin hyvää, uudelleenkäyttöön sopivaa pientavaraa: vaatteita, kenkiä, asusteita, astioita, urheilu-, harrastus- ja retkeilyvälineitä, kirjoja, levyjä jne. Kodin pienelektroniikkaa otamme vastaan kaikenkuntoisena.

Keräysauto tulee paikalle sovittuna ajankohtana ja päivystää paikalla puoli tuntia. Auton voi tilata paikalle ma–pe 7–17.30 välisenä aikana. Asukkaat tuovat itse tavarat keräysautolle.

Pientavaranouto on taloyhtiöille maksullinen (64,90 €).

Tilaa keräysauto noutolomakkeella (raksi ruutu kohdassa Taloyhtiönoudot) tai puhelimitse numerosta 050 501 4858 (arkisin klo 9–16).

Täydennä ja tulosta juliste keräyksestä taloyhtiön ilmoitustaululle tästä.

Yritysten noudot

Otamme yrityksiltä vastaan puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, myös yksittäiskappaleita. 

 • Hinta 99 € + alv (hinta sisältää toimistomaksun 4,90 €)
 • Tavarat noudetaan yrityksen sisääntulokerroksesta.  
 • Noutoon varataan aikaa enintään 45 minuuttia.

Kerro yrityksessäsi tarjolla olevasta tavarasta ja materiaalista linkistä aukeavalla lomakkeella ja jos olet kiinnostunut noutopalvelusta, merkitse se lomakkeeseen.

Lue lisää yritysten tavarapalveluista täältä.

Varauksen peruuttaminen

Mikäli joudut peruuttamaan noudon, tee se vähintään kaksi (2) arkipäivää ennen noutopäivää klo 16 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistomaksun 4,90 €. Tee peruutus sähköpostitse noutopyynto@kierratyskeskus.fi tai soita numeroon 050 501 4858. Älä tee peruutusta tekstiviestillä, ne eivät tule perille.  

Noutopalvelun lomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Osoite osa 1*
Osoite osa 2
Huom: Emme nouda tavaralahjoituksia Suomenlinnasta.
Postinumero*
Kirjoita postinumerosi alla olevaan kenttään, jos asut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Kauniaisissa.

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 1 GB.

  Noudon tyyppi

  TALOYHTIÖNOUDOT

  Olen tutustunut Kierrätyskeskuksen tietosuojaselosteeseen*
  Olen tutustunut Lahjoitustavaroiden noutopalvelujen yleisiin ehtoihin ja hyväksyn ne tilauksen tekemisellä.*

  Soitamme numerosta 050 501 4858
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.