Kierrätyskeskus Pasila

Osoite

Esterinportti 1, 00240 Helsinki, Finland

Länsi-Pasila, Ester1-talossa

Avaa karttasovelluksessa

Avoinna

ma–pe 9–20
la–su klo 10–18

Poikkeavat aukioloajat 

Yhteydet

A-vyöhyke

Reittiopas

Esteettömyys

Myymälään on esteetön kulku. Myymälässä on asiakas-wc.

Tiedustelut

0400 348 020 

Kierratyskeskus Pasila

Pasilan Kierrätyskeskuksesta ekologisempaa arkea 

Länsi-Pasilan sydämessä sijaitseva Pasilan Kierrätyskeskus on täydellinen lisä alueen asukkaiden ja työmatkalaisten ekologisempaan eloon. Parin minuutin kävelymatkan päässä Triplasta, julkisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva yksikerroksinen kierrätyskauppa on pullollaan kestävän arjen oleellisuuksia kattauksesta ja kodintavaroista vaatteisiin ja viihteeseen. Piipahda vaikka päivittäin! 

Lahjoita tavaraa Pasilaan

Voit lahjoittaa Pasilaan käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita vaatteita, mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, tekstiilejä, sekä askarteluun sopivia materiaaleja. Otamme vastaan myös kaikenkuntoisia pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä polkupyöriä yksittäin.

Huomaathan, että Pasilan myymälän valikoimaan eivät kuulu huonekalut. Myymälä ei valitettavasti myöskään vastaanota huonekalulahjoituksia.

Valikoima

Kierrätyskeskus Pasilasta voit löytää koko perheelle vaikka kengät sesongin menoihin, ja samalla bongata materiaalit seuraavaan käsityöprojektiin. Myymälästä voit hankkia myös Kierrätyskeskuksen lahjakortin haluamallesi summalle.

Palvelut

Lahjoittaminen

Lahjoita myymälään ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, sekä kaikenkuntoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja polkupyöriä osineen.

Kotiinkuljetus

Voit varata ostoksillesi kotiinkuljetuksen kaupanteon yhteydessä.

Verkkokaupan noutopiste

Voit valita verkkokauppaostoksellesi maksuttoman toimituksen tähän myymälään!

Myymälävierailu

Tule vierailulle myymälään ja pidemmälle! Buukkaa elämyksellinen kierros Suomen suurimman kierrätystavaratalon verstaille ja lajittelukeskukseen.