Siirry sisältöön

Lahjoita tavaraa ja materiaalia

Lahjoita yrityksesi ylijäämätuotteet uudelleenkäyttöön!

Lahjoita yrityksesi tarpeeton tavara vastuullisesti

Ylijäämätuotteet aiheuttavat yrityksille turhia kustannuksia ja siksi niiden ohjaaminen uudelleenkäyttöön on viisas päätös! Lahjoittaminen Kierrätyskeskukselle on kustannustehokasta, helppoa ja vastuullista.

Yrityksellesi tarpeeton tavara saattaa olla jollekin toiselle erittäin tarpeellinen – me etsimme tavaroille ympäristön kannalta parhaan mahdollisen käyttötarkoituksen. Tee ympäristöteko ja aloita jo tänään! 

Mitä otamme vastaan?

Otamme yrityksiltä vastaan puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, myös yksittäiskappaleita.

Erityisesti meiltä kysytään:

  • käyttötavaraa
  • rakennus- ja remonttitarvikkeita
  • urheilu- ja vapaa-ajanvälineitä
  • ehjiä ja uudelleenkäyttökelpoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita
  • askartelu- ja käsityömateriaaleja
  • tekstiilejä ja somistustarvikkeita

Mitä emme ota vastaan?

Emme valitettavasti voi ottaa vastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja isoja kopiokoneita, sähkö- ja elektroniikkaromua tai ongelmajätettä (esimerkiksi avattuja maalipurkkeja tai muita kemikaaleja). Emme myöskään tällä hetkellä voi ottaa vastaan toimistokalusteita. Haemme kuitenkin kumppaniemme kanssa ratkaisua niidenkin kiertoon saattamiseksi.

Miten voit lahjoittaa?

Kerro meille yrityksessäsi tarjolla olevasta tavarasta ja materiaalista sivun alaosassa olevalla lomakkeella tai sähköpostilla yrityspalvelut@kierratyskeskus.fi.

Tuo tavarat myymäläämme tai jos olet kiinnostunut noutopalvelustamme, kerro se lomakkeella. Me otamme sinuun yhteyttä ja käymme tarvittavat yksityiskohdat vielä kanssasi läpi. Annamme sinulle ohjeet tavaran tuomiseksi tai sovimme noutoajankohdan ja noudamme tavarat sovitusti. Noutopalvelun hinta 99€ + ALV.

Noutopalvelu laskutetaan asiakkaalta ja laskutustiedot pyydämme ennen noudon varaamista.

Viesti ympäristön säästämisestä konkreettisilla luvuilla

Laskemme lisäpalveluna halutessasi kiertoon ohjatuista tuote-eristä ympäristösäästöluvun eli kilomäärän, kuinka paljon tavaran ohjaaminen kiertoon säästi luonnonvaroja. Laskenta kertoo, kuinka paljon luonnonvaroja säästyi, kun tavara kiertää eikä sitä tarvitse tuottaa uutena. 

Ota yhteyttä

Jos haluat kysyä lisää tavaran ja materiaalin lahjoittamisesta, ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta yrityspalvelut@kierratyskeskus.fi, täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai puhelimitse 0400 349 422.