Siirry sisältöön

Kierrätys­keskuksen yritys­palvelut

Kierrätyskeskuksen yrityspalvelut tuovat ympäristövastuullisuuden ja -ymmärryksen osaksi yrityksesi arkea.

Ympäristö-vastuullinen yritys

Millainen on ympäristövastuullinen yritys? Miten sinun yrityksestäsi voisi tulla sellainen? Kuinka välttää viherpesun sudenkuopat ja saada aikaan konkreettisia, vaikuttavia ympäristötekoja? Kierrätyskeskuksen asiantuntijapalvelut auttavat sinut alkuun ja pidemmälle matkallasi kohti aitoa, lasketusti todistettavaa ympäristövastuullisuutta.

Mitä on tapahtumassa?

Kuinka yrityksesi voi osoittaa olevansa aidosti tarpeellinen toimintaympäristössä, jossa korostuvat muun muassa tiukentuvat ilmasto- ja ympäristöodotukset?

Miksi yritysten tulee toimia nyt?

Haluatko tietää, miksi yrityksenne kannattaa viimeistään nyt valita kestävyys liiketoimintastrategiaksi? Tai miksi maapallon kantokyky on paitsi keskeinen yhteiskunnallinen haaste, myös liiketoiminnan menestyksen reunaehto?

Näin aloitat ympäristötyön

Opi askeleet onnistuneisiin ympäristötyötuloksiin: kuinka ympäristötyö aloitetaan, mitä ympäristötyö oikeastaan on, kuinka yrityksesi hyötyy siitä, ja missä kaikessa Kierrätyskeskus on mitä oivallisin kumppani.

Asiantuntijapalvelut

Autamme organisaatioita kirkastamaan, lunastamaan ja viemään käytäntöön ympäristölupauksensa. Asiantuntijapalveluidemme avulla säästät luonnonvaroja ja vältät ilmastopäästöjen syntymistä. 

Hiilijalanjälkilaskenta

Hiilijalanjälkilaskenta auttaa ohjaamaan omaa toimintaa ilmastoystävällisempään ja vähäpäästöisempään suuntaan osoittamalla toiminnan merkittävimmät päästölähteet.

Kiertotalouslaskenta

Kiertotalouslaskenta kertoo uudelleenkäytön positiiviset ympäristövaikutukset, jotka syntyvät siitä, että tavara tai materiaali pidetään käytössä sen sijaan, että ostettaisiin uutta.

Ekokompassi-auditoinnit

Asiantuntijamme tekevät Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän neuvontoja ja auditointeja, kaikilla toimialoilla ja kaiken kokoisille yrityksille, ympäri Suomen.

Koulutukset ja luennot

Koulutukset ja luennot sopivat kaikille kiertotaloudesta ja ympäristöasioista kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille.

Ympäristötyön kehittäminen

Haastamme ja tuemme asiakastamme ymmärtämään omat mahdollisuutensa vaikuttavan ympäristötyön tekemiseen.

Lataa opas

Hiilijalanjälkilaskennan perusteet

Opas on tehty yrityksille, jotka haluavat selvittää hiilijalanjälkensä. Opas sopii myös hiilijalanjälkilaskennasta kiinnostuneille perusperiaatteiden haltuunottoon.

Lataa opas

Millä mitalla

Opas on tarkoitettu organisaatioille, jotka pohtivat omien ympäristövaikutustensa selvittämistä. Opas sopii myös käsikirjaksi kenelle tahansa ympäristövaikutusten mittaamisesta kiinnostuneelle.

Näprä kädentaitopajat yrityksille

Vuoden 2023 asiakastekona palkitut Näprän kädentaitopajat tarjoavat toimintaa kauppakeskusten tapahtumiin sekä rentoa toimintaa ja yhdessäoloa yritysten henkilöstölle.

Tavarapalvelut

Yrityksellesi tarpeeton tavara saattaa olla jollekin toiselle erittäin tarpeellinen – me etsimme tavaroille ympäristön kannalta parhaan mahdollisen käyttötarkoituksen.

Lahjoita tavaraa ja materiaalia

Lahjoita yrityksesi tarpeeton tavara ja materiaali vastuullisesti.

Boksi-lahjoituspisteet toimitiloihin

Tilaa Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste yrityksesi toimitiloihin, myymälään tai kauppakeskukseen. Tarjoa asiakkaillesi kätevä keino vastuullisiin tekoihin!

Osta laskulla

Rekisteröitymällä yritysasiakkaaksi voit luoda yritykselle tilin ja maksaa ostoksesi halutessasi laskulla.

Miksi me?

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä ympäristövastuutyön eri vaiheissa. Käytössäsi on monipuolinen, yli 30 vuoden kokemukseen perustuva asiantuntemus organisaation ympäristötyön kehittämisestä. 

Toimintaperiaatteemme

Tutustu, miten toimintaperiaatteemme turvaa organisaationne menestyksen mitattavilla ympäristöteoilla yhdessä asiantuntevan tiimimme kanssa.

Referenssit

Lue millaisia palveluita olemme asiakkaillemme tuottaneet.

Asiakastarinoita

Lue miten asiakkaamme ovat hyödyntäneet palveluitamme.

Asiantuntijamme

Tutustu tiimiimme.