Kierrätyskeskus Iso Omena

Osoite

Piispansilta 11, 02230 Espoo, Finland

Kauppakeskus Iso Omena, 2.krs

Avaa karttasovelluksessa

Avoinna

ma–pe 10–20
la 10–18
su 12–18

Poikkeavat aukioloajat

Yhteydet

B-vyöhyke

Reittiopas

Esteettömyys

Tiedustelut

0400 349 415

Kolmas Kierrätyskeskus Espoossa!

Espoo sai kolmannen Kierrätyskeskuksensa kauppakeskus Isoon Omenaan! Loistavien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva myymälä tuo kestävän arjen lähemmäksi kuin koskaan aiemmin. Valikoimasta löydät muun muassa vaatteita, astioita, kirjoja, kodin pientavaraa, lastenvaatteita, leluja ja askartelutarvikkeita, unohtamatta täysin maksutonta ilmaisosastoa.

Tervetuloa tekemään löytöjä ja lahjoittamaan itsellesi tarpeetonta tavaraa!

Lahjoita tavaraa Isoon Omenaan

Voit lahjoittaa Ison Omenan myymälään käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita vaatteita, mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, tekstiilejä, sekä askarteluun sopivia materiaaleja. Otamme vastaan myös kaikenkuntoisia pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä polkupyöriä yksittäin.

Huomaathan, että Ison Omenan kaupan valikoimaan eivät kuulu huonekalut. Kauppa ei valitettavasti myöskään vastaanota huonekalulahjoituksia.

Valikoima

Kierrätyskeskus Isosta Omenasta löytyy kattava valikoima kodin pientavaraa ja vaatteita! Myymälästä voit hankkia myös Kierrätyskeskuksen lahjakortin haluamallesi summalle.

Palvelut

Lahjoittaminen

Lahjoita myymälään ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, sekä kaikenkuntoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja polkupyöriä osineen.

Verkkokaupan noutopiste

Nouda verkkokauppaostoksesi maksutta tästä myymälästä!

Kotiinkuljetus

Voit varata ostoksillesi kotiinkuljetuksen kaupanteon yhteydessä kassalta tai asiakaspalvelusta.

Myymälävierailu

Tule vierailulle myymälään! Opi kiertotaloudesta näppärien valmismateriaalien avulla.