Siirry sisältöön

Sähkö- ja elektroniikka

Läppärit ja televisiot, valaisimet, kellot, stereot, sähkötyökalut, leivänpaahtimet, mikrot ja vatkaimet, pesukoneet, jääkaapit. Kaikki kodin sähkö- ja elektroniikkalaitteet kahvinkeittimistä arkkupakastimiin ovat tervetulleita Kierrätyskeskukseen, ehjänä tai rikkinäisenä.

Pienet sähkö- ja elektroniikkalaitteet

Pieniä laitteita vastaanotetaan kaikissa myymälöissä.

Voit lahjoittaa kodin pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita kaikkiin Kierrätyskeskuksen myymälöihin, ehjinä, rikkinäisenä tai osina. Etsi lähin myymäläsi kätevästi ylävalikon Etsi lähin lahjoituspiste -toiminnolla.

Pohditko minkä kokoinen on ”pieni sähkölaite”? Jos sen pystyy kantamaan turvallisesti ja ilman erityistä ponnistelua, on laite riittävän pienikokoinen. Esimerkiksi mikroaaltouuni on lähtökohtaisesti helppo kantaa, mutta hella ei ehkä niinkään.

Suuret sähkö- ja elektroniikkalaitteet

Isoja laitteita otetaan vastaan suuremmissa myymälöissä.

Suuria sähkölaitteita (kuten televisiot ja erilaiset kodinkoneet, kuten ilmastointilaitteet, jääkaapit ja pesukoneet) tai niiden osia voi tuoda kaikenkuntoisena kerrallaan 2 kappaletta seuraaviin myymälöihin:

Helsingissä:

Espoossa:

Läppärien tietoturva

Käsittelemme meille lahjoitetut läppärit aina tietoturvallisesti, mutta erityistä turvaa kaipaaville ovat myymälöiden tietoturvalokerikot täydellinen valinta. Löydät tietoturvalokerikot seuraavista myymälöistä:

Myymälätyöntekijä elektroniikkaosastolla palvelemassa asiakasta.
Myymälätyöntekijä elektroniikkaosastolla palvelemassa asiakasta.