Siirry sisältöön

Materiaali-
tukku

Näprän Materiaalitukku sijaitsee Espoon Nihtisillan tavaratalossa ja on avoinna myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Monipuolinen valikoima ekologisia materiaaleja

 

Tukun valikoima vaihtelee meille saapuvien lahjoitusten mukaan. Lähes aina saatavilla on esimerkiksi kierrätettyjä kankaita, kangastilkkuja ja lakanoita, paperi- ja kartonkituotteita sekä erilaisia muovisia, puisia ja metallisia nippelinappeleita.

Haluatko lahjoittaa kädentaitomateriaaleja? Pakkaa materiaalit, kirjoita päälle ”Näprä” ja tuo lahjoituksesi mihin tahansa Kierrätyskeskuksen myymälään!

Materiaaleja maksutta kouluille ja päiväkodeille

Materiaalitukku jakaa maksuttomia askartelumateriaaleja kouluille, päiväkodeille, leikkipuistoille, harrastuskerhoille ja muille ei-kaupallisille tahoille.

Materiaaleja toimitetaan tilauksesta kaikkiin Kierrätyskeskuksen myymälöihin Helsingissä ja Vantaalla, sekä Espoossa Finnoossa ja Isossa Omenassa. Tilauslomake löytyy sivun lopusta.

Materiaalitukun käyttämiseen tarvitset Yritysten ja yhteisöjen asiakaskortin, jonka voi noutaa Nihtisillan myymälän asiakaspalvelusta.

Materiaaleja tukkuhinnoin yrityksille ja kaupallisille toimijoille

Materiaalitukku palvelee yrityksiä tarjoamalla monenmoista kierrätysmateriaalia edulliseen kilohintaan tai täysin maksutta.

Isompia eriä (yli kaksi Ikea-kassillista) voi tiedustella sähköpostitse Marjalta: marja.peltola@kierratyskeskus.fi.

Materiaalitukussa maksuvälineenä toimivat maksukortit.

Materiaalitukku avoinna myös kanta-asiakkaille

Myös Kierrätyskeskuksen kanta-asiakkaat ovat tervetulleita asioimaan Materiaalitukussa! Osa materiaaleista on maksuttomia ja osa ostettavissa edulliseen kilohintaan.

Kantikset eivät tarvitse Materiaalitukkuun erillistä asiakaskorttia, vaan Kierrätyskeskuksen kantiskortti riittää.

Etkö ole vielä kanta-asiakas? Liity täältä.

Yhteystiedot

Materiaalitukkuun saat yhteyden sähköpostilla materiaalitukku@kierratyskeskus.fi tai puhelimitse 0400 348 170, arkisin klo 9–16. Muina aikoina tiedustelut Nihtisillan tuotetiedustelunumerosta, 0400 344 861.

Materiaalitukun tilauslomake

Koulut ja päiväkodit voivat jättää Materiaalitukun tilauksen tällä lomakkeella! Pyrimme toimittamaan tilauksesi kahden viikon sisällä. Ilmoitamme tekstiviestitse, kun tilaus on noudettavissa valitsemastasi toimipaikasta. Rajallisten säilytystilojen vuoksi säilytämme tilausta kolmen arkipäivän ajan tekstiviestin lähettämisen jälkeen.

Materiaalit pakataan banaanilaatikoihin. Muistathan siis määritellä tilauslomakkeeseen, kuinka monta laatikollista arvioit tarvitsevasi (max. 4 laatikkoa / asiakas). Kaikkia materiaaleja ei ole aina saatavilla, mutta pyrimme toteuttamaan asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin. Pieniä materiaaleja, kuten nappeja, voi saada kerrallaan noin 1/2 litraa.
Huomioittehan, että materiaalit ovat kierrätettyjä joten tekstiilit suositellaan pestävän ennen käyttöönottoa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tilattavat tuotteet*

Anna numero väliltä 14.

Date*

Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen.*