Kierrätyskeskus Koivukylä

Osoite

Hosantie 2, 01360 Vantaa, Finland

Avaa karttasovelluksessa

Avoinna

ma–pe 9–21
la–su 10–18
 

Poikkeavat aukioloajat

Yhteydet

C-vyöhyke

Reittiopas

Esteettömyys

Hissillä pääsee kaupan molempiin kerroksiin pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Myymälässä on asiakas-wc.

Tiedustelut

0400 348 113

0400 348 127 (rakennustarvikkeet)

Kierrätyskeskuksen myymälätyöntekijä tekemässä ikkunasomistusta.

Koivukylän kaksikerroksinen Kierrätyskeskus 

Koivukylän kierrätystavaratalo on kaksikerroksinen 3000-neliöinen secondhand-ostosparatiisi. Rönsyilevästä, mutta silti siististä ja selkeästä valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi askartelutarvikkeista kodinkoneisiin.

Kun tuot lahjoituksia Koivukylän Kierrätyskeskukseen, nappaa mukaasi myös uudelleenkäyttökelvottomat roskat – voit jättää ne viereiselle Sortti-asemalle! 

Lahjoita tavaraa Koivukylään

Voit lahjoittaa Koivukylään käyttökelpoisia, ehjiä ja puhtaita huonekaluja, vaatteita, mattoja, kodin käyttötavaraa, harrastusvälineitä, lasten tarvikkeita, kirjoja, levyjä, kenkiä, tekstiilejä, sekä askarteluun sopivia materiaaleja. Otamme vastaan myös kaikenkuntoisia isoja ja pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita sekä polkupyöriä.

Valikoima

Kierrätyskeskus Koivukylän laajasta valikoimasta löydät kaikkea ja enemmän – sesongin urheiluvälineistä monipuoliseen viihdevalikoimaan ja kodinkoneista keittiön aarteisiin! Myymälästä voit hankkia myös Kierrätyskeskuksen lahjakortin haluamallesi summalle.

Palvelut

Lahjoittaminen

Lahjoita myymälään ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa, sekä kaikenkuntoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja polkupyöriä osineen.

Kotiinkuljetus

Voit varata ostoksillesi kotiinkuljetuksen kaupanteon yhteydessä.

Peräkärryn lainaus ja vuokraus

Lainaa tai vuokraa kuomullinen peräkärry käyttöösi.

Verkkokaupan noutopiste

Nouda verkkokauppaostoksesi maksutta tästä myymälästä!

Tietoturvalokerikko

Lokerikkoon voi lahjoittaa kaikenkuntoisia tietokoneita oheislaitteineen ekstraturvallisesti.

Myymälävierailu

Tule vierailulle myymälään ja pidemmälle! Buukkaa elämyksellinen kierros Suomen suurimman kierrätystavaratalon verstaille ja lajittelukeskukseen.

Sortti-pienasema

Koivukylän Kierrätyskeskuksen yhteydessä toimii kätevä HSY:n Sortti-pienasema. Jätä uudelleenkäyttöön sopivat tavarat Kierrätyskeskuksen pisteelle, ja materiaalikierrätykseen kuuluvat jätteet Sorttiin.