Siirry sisältöön

Vastuullisuus­raportti

Kierrätyskeskuksessa vastuullisuus on jokapäiväistä toimintaa ja ohjaa kaikkea tekemistämme. Roolimme yhteiskunnassa on toimia uudelleenkäytön edistäjänä, ympäristötietoisuuden kasvattajana ja valmentavana työllistäjänä. Näin tuotamme yhteiskunnallista arvoa.

Kierrätyskeskuksen vuosittaiseen vastuullisuusraporttiin on koottu vastuullisuustekomme, joista raportoimme Global Reporting Initiative GRI-viitekehyksen mukaisesti. Valitsimme raportoitavat tavoitteet ja tulokset strategiamme ja sidosryhmiemme tärkeinä pitämien aiheiden pohjalta. Strategiamme mukaisesti tavoitteenamme on uudelleenkäytön valtavirtaistuminen, kestävyyskasvatuksen kehittäminen, uudelleenkäytön tuominen osaksi yritysten ja yhteisöjen vastuullisuustyötä sekä valmentavana organisaationa toimiminen.

Vastuullisuusraportti avaa Kierrätyskeskuksen toiminnan myönteisistä tuloksista ja toisaalta myös asioista, joissa on vielä kehitettävää. Raportissa käydään läpi, miten Kierrätyskeskus on onnistunut vastuullisuustavoitteissa ja miten Kierrätyskeskuksen toimintaa kehitetään tulevaisuudessa.

Vastuullisuus­raportit

Klikkaa vastuullisuusraportti auki selaimessa ja lataa halutessasi omalle laitteellesi (tiedoston koko n. 20MB).