Tavara Rahaksi myyntipalvelee – ja Kierrätyskeskus tukee

Tavararahaksi Group Oy on rynnistänyt vauhdilla käytettyjen tavaroiden verkkokauppatoimintaan. Palvelun kautta on kiertänyt uusille omistajille, uusiin koteihin jo kymmeniä tuhansia tavaroita.

Kaikki Tavararahaksi palveluun saapuva tavara ei sovi tuotekategorioihin, vaikka se on käyttökelpoista ja kiertoon sopivaa. Muun muuassa vaatteet ja tekstiilit, kirjat ja vähäarvoisia pientavaroita ei myydä heidän palvelunsa kautta, vaikka ne olisivatkin käyttökelpoisia. Tälle tavaralle parempi osoite on Kierrätyskeskus, jonka tuotetarjonnan kirjo on laajempi ja jonka kautta saadaan kiertoon myös kodin edullisemmat käyttötavarat. 

Kierrätyskeskus ja Tavararahaksi aloittivatkin hyvin toimivan yhteistyön, jossa Kierrätyskeskus noutaa muutaman viikon välein lahjoitettua kodin käyttötavaraa kierrätettäväksi Kierrätyskeskuksen myymälöissä. Samalla ympäristövastuu toimii hyvin, todella vähän tavaraa päätyy jätteeksi ja asiakkaita palvellaan tehokkaasti.

”On hienoa, että tällä yhteistyöllä pystymme antamaan mahdollisimman monelle tavaralle uuden kodin. Asiakkaamme saavat kattavan palvelun, jossa me myymme valikoituja tavaroita palvelussa ja loput lahjoitetaan hyvään Kierrätyskeskukselle. Yhteistyössä kierrätystoiminta on todella tehokasta ja ympäristökin kiittää”

sanoo Jussi Söderlund, Tavara Rahaksi operatiivinen johtaja.