Siirry sisältöön

Kanta-asiakkaan
uutiskirje

Liity kanta-asiakkaaksi ja tutustu etuihin!

Kanta-asiakkaan uutiskirje ilmestyy kerran viikossa sähköpostiisi, mistä saat ajankohtaisia vinkkejä kestävään elämäntapaan ja tietoa tulevista kampanjoista. Myymälöissä voit käyttää kanta-asiakaskorttia mikä oikeuttaa 10 % alennukseen – jopa 20 % opiskelijoille!

Kanta-asiakkaana olet enemmän!

Kierrätyskeskuksen kanta-asiakasohjelma on vastuullisen kuluttajan ohjelma, joka jakaa vinkkejä kestävään elämäntapaan, kannustaa vähentämään luonnonvarojen kuluttamista ja tarjoaa Kierrätyskeskuksen palveluita entistä edullisemmin. Ohjelman kehittämistyö on vasta alkanut: uusista ominaisuuksista kerrotaan verkkosivuillamme, uutiskirjeissä ja muussa asiakasviestinnässämme.

Kanssamme olet enemmän kuin kuluttaja!

Kanta-asiakkaan edut

  • Vinkkejä kestävään elämäntapaan
  • Tietoa uusista kampanjoista ensimmäisten joukossa
  • Palkitsemme kanta-asiakkaamme kestävistä valinnoista 10 %:n alennuksella ostoksista. Opiskelijoille tämä alennus on 20 %. *,**

* Kanta-asiakasalennus ei koske verkkokaupan tuotteita, kuljetuksia, kukkia, lahjakortteja eikä verstastuotteita, kuten tarkistettuja/huollettuja sähkö- ja elektroniikkalaitteita, kodinkoneita, polkupyöriä, teroitettuja luistimia tai Plan B -tuotteita. Poikkeuksena tähän ovat askartelu- ja kädentaitotarvikkeet, joista myönnetään alennus. Kanta-asiakasalennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

** Kanta-asiakasohjelman tämän hetkisissä sopimusehdoissa alennus on 10 % / 20 %. Sopimusehtoja voidaan muuttaa.

Kanta-
asiakasohjelman sopimusehdot 

Ostostietojen tallentaminen 

Kanta-asiakkaan kanta-asiakaskortilla tekemät ostokset rekisteröidään tuoteryhmäkohtaisesti tavoitteena kauppojen valikoiman ja markkinoinnin kehittäminen. Lisäksi asiakas saa kertyneen ostotiedon perusteella tulevaisuudessa suuntaa-antavan arvion ostostensa luonnonvarasäästöstä (lisätietoa luonnonvarasäästöistä löydät täältä). 

Kanta-asiakasohjelman viestintä 

Kanta-asiakasviestintä on kiinteä osa Kierrätyskeskuksen kanta-asiakasohjelmaa. Kanta-asiakkuuteen liittyvä viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti. Mikäli viestintä halutaan estää, asiakas voi tehdä sen klikkaamalla uutiskirjeiden lopussa olevaa linkkiä.

Ehtojen muuttaminen ja kanta-asiakassopimuksen irtisanominen

Kierrätyskeskuksella on oikeus muuttaa kanta-asiakkuuden ehtoja. Olennaisista muutoksista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin, viimeistään yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaan astumista. Vähäisemmät muutokset voivat tulla voimaan ilman etukäteisilmoitusta ja niistä tiedotetaan verkkosivuillamme. Muutoksista pyritään lisäksi kertomaan kanta-asiakkaille kohdistuvassa viestinnässä. 

Kanta-asiakkuuden voi irtisanoa suullisella ilmoituksella myymälässä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun: asiakastuki@kierratyskeskus.fi

Kanta-asiakkuus päättyy, mikäli kanta-asiakaskorttia ei käytetä ostokerran yhteydessä kolmeen vuoteen (36 kk).